Pozvánka na prázdniny v České republice

Tentokrát pro vás máme tip na výlet do východočeského kraje:

Hrad a zámek Staré Hrady

Pokud máte rádi českou historii a pohádky, tak si určitě naplánujte cestu do Starých Hradů. Hrad a zámek Staré Hrady se nachází v Českém ráji a je ideálním místem na výlet pro děti i dospělé. Pro návštěvníky je celoročně připraven bohatý program v podobě několika zážitkových prohlídkových okruhů, ve kterých je ke shlédnutí přes 400 pohádkových bytostí, v létě navíc ve středu a o víkendu probíhá Velká kouzelnická show a souboj rytířů dobra a zla.

„Hradem vás od sklepa až po půdu provede třeba opravdová krásná princezna, rozpustilá vodnice nebo dokonce skutečná čarodějnice nebo čertice. A nudit se s nimi rozhodně nebudete! Kromě spousty pohádkových kamarádů, hádanek, soutěží a her tu na vás čeká pytel pekelně dobrých bonbónů a možná i něco jiného!“

https://www.starehrady.cz

Safari park Dvůr Králové

Necelou hodinu cesty od Starých Hradů se nachází jedna z nejznámějších zoologických zahrad v Česku, která zároveň drží i světové prvenství v odchovu kriticky ohrožených zvířat a jejich navracení do volné přírody.

V Safari parku Dvůr Králové si můžete zblízka prohlédnout přes 2700 zvířat jak ve vnitřních expozicích, tak ve venkovních nebo krytých pavilonech. Zdejší zoo se primárně zaměřuje na chov africké zvířeny – projet se tak můžete mezi volně se pohybujícími antilopami, žirafami, zebrami a dokonce i smečkou lvů.

Chcete zůstat o něco déle? Není problém – královedvorský Safari park má ve své nabídce i ubytování v Safari park Resortu.

„Užijte si dovolenou plnou zážitků v africkém stylu!“

https://safaripark.cz/cz/