Houbohraní aneb Pojďme spolu na houby !

Houbohraní aneb Pojďme spolu na houby !

$8.00

Děti , vezměte si košíček a pojďte s námi  na houby ! Dozvíme se jaké houby a houbičky v lese najdeme,

zacvičíme si s bedlou a v písničce se dozvíme jak se houby hádaly.

                          Termín : 27.11. 2021 * Věk  od 4-6 let  * v českém jazyce

Čas – * 1PM ( EST- USA ) * 12PM ( CT-USA) * 10AM ( CA – USA)*  19hod ( středoevropský čas )

Délka : 45 minut 

Tématický kurz se bude konat v případě účasti min. 2 dětí.

Doplňující materiály ,které budou děti potřebovat ,obdržíte emailem  .

Technické informace – k připojení je zapotřebí PC nebo laptop s operač.systémem Windows, mikrofon a kameru.

Sluchátka výhodou.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyčistit
Katalogové číslo: - Kategorie: ,

Popis

V tomto tématickém programu se  formou hry děti seznámí s houbami ,společně se naučí básničku a písničku.

Program bude doplněn pohybovou aktivitou.

Termín : 27.11. 2021 

Tématický * Věk  od 4 – 6 let  * v českém jazyce

Čas :   * 4PM ( EST- USA ) * 3PM ( CT-USA) * 1PM ( CA – USA)* 19hod ( středoevropský čas )

Délka : 45 minut 

Tématický kurz se bude konat v případě účasti min. 2 dětí.

 

V případě neúčasti není nárok na náhradu.

Doplňující materiály ,které budou děti potřebovat ,obdržíte emailem  .

 

 

 

 

 

 

Další informace

Počet dětí

1 dítě – lekce, 1 dítě – měsíční, 1 dítě – půlroční, 2 sourozenci – lekce, 2 sourozenci – měsíční, 2 sourozenci – půlroční, 3 sourozenci – měsíční, 3 sourozenci – půlroční